Surorile clujene Kinga si Andreea Bodis, care s-au sinucis impreuna intr-un parc din oras, au fost inmormintate joi, in cadrul unei ceremonii scurte, in Cimitirul Central de Cluj. Aproximativ 150 de persoane le-au condus, alaturi de familie, pe ultim
Surorile clujene Kinga si Andreea Bodis, care s-au sinucis impreuna intr-un parc din oras, au fost inmormintate joi, in cadrul unei ceremonii scurte, in Cimitirul Central de Cluj. Aproximativ 150 de persoane le-au condus, alaturi de familie, pe ultimul drum. Gemenele au fost inmormintate in aceeasi groapa. Slujba s-a tinut in limba maghiara, de catre un pastor reformat, care a rostit si citate din Biblie in limba romana. Pastorul a indeplinit serviciul religios in ciuda faptului ca gemenele s-au sinucis, dat fiind ca ancheta nu este inca finalizata, iar verdictul sinuciderii nu este definitiv confirmat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.