"Sa ne uitam si la costurile enorme pe care le avem. E 10 dolari biletul la peluza, prea se face un capat de tara si prea mult tam-tam, ati dat apa la moara celor care nu se pricep la fotbal. Timisoara are cei mai infocati suporteri si nu cred ca se
"Sa ne uitam si la costurile enorme pe care le avem. E 10 dolari biletul la peluza, prea se face un capat de tara si prea mult tam-tam, ati dat apa la moara celor care nu se pricep la fotbal. Timisoara are cei mai infocati suporteri si nu cred ca se vor manifesta altfel decat sustinand echipa nationala. In august, cu 60 de zile inainte de meciul cu Olanda, vom decide unde se va juca aceasta partida, iar Timisoara este printre candidate. Preturile se vor mentine, nu au fost puse special ca Timisoara sa nu organizeze meciul cu Olanda, cum s-a spus. Costurile pentru meciul de miercuri sunt foarte mari, 250.000-300.000 de euro. Da, intr-adevar, stadionul il avem la dispozitie gratis, dar sunt chartere, hoteluri, diurna jucatorilor, alte cheltuieli", a spus Sandu. La randul sau, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a repetat motivele pentru care preturile biletelor pentru meciul cu Slovenia sunt destul de mari. "Cu 200 de lei n-au fost decat 1000 de bilete la tribuna zero, care s-au vandut toate (n.r - ieri, la casele de bilete, erau numeroase tichete la tribuna zero puse in vanzare). E, totusi, echipa nationala, la finala Cupei Romaniei bisnitarii le-au dat de cinci ori mai scump, vrem sa punem capat speculei. Doar patru-cinci orase din tara pot gazdui meciul cu Olanda. Avem o generatie de baieti tineri care nu sunt cu nimic mai prejos decat cei care erau in 1994", a spus Lupescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.