Cantaretul american Justin Timberlake, aflat in Marea Britanie unde sustine o serie de concerte in cadrul turneului sau european, a fost implicat intr-o altercatie cu un client al hotelului unde s-a cazat impreuna cu iubita sa, actrita Jessica Biel.
Cantaretul american Justin Timberlake, aflat in Marea Britanie unde sustine o serie de concerte in cadrul turneului sau european, a fost implicat intr-o altercatie cu un client al hotelului unde s-a cazat impreuna cu iubita sa, actrita Jessica Biel. Cantaretul, in varsta de 26 de ani, a dorit sa petreaca un sfarsit de saptamana romantic impreuna cu iubita sa si s-a cazat la elegantul hotel Lowry din Manchester. Un martor din hotel a declarat: "Justin a lasata-o pe Jessica la bar si a plecat sa ia ceva din camera, dar cand s-a intors avea o taietura deasupra unui ochi si era intr-o stare proasta". "I-a spus Jessicai ca un tip care statea pe coridor l-a insultat iar el l-a imbrancit", a mai povestit acesta. "Tipul a aruncat in el cu o sticla de cola si l-a lovit deasupra ochiului", a mai spus martorul citat. Jessica a incercat sa-l calmeze pe Justin, dar acesta a fost nervos toata seara si a refuzat sa dea autografe. Justin sustine in prezent o serie de concerte in Marea Britanie in cadrul turneului sau mondial pentru promovarea albumului "Futuresexy/ Lovesounds". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.