Incident incredibil la Copenhaga, in ultimele secvente ale partidei Danemarca - Suedia: oaspetii au condus cu 3-0, gazdele au revenit spectaculos si au egalat la trei, iar arbitrul german Herbert Fandel a decis suspendarea partidei in minutul 90, in
Incident incredibil la Copenhaga, in ultimele secvente ale partidei Danemarca - Suedia: oaspetii au condus cu 3-0, gazdele au revenit spectaculos si au egalat la trei, iar arbitrul german Herbert Fandel a decis suspendarea partidei in minutul 90, in momentul in care oaspetii se pregateau sa execute un penalty, dupa ce Poulsen l-a lovit cu pumnul in careu pe Rosenborg. Un suporter al gazdelor a patruns pe gazon si l-a lovit pe arbitrul care saptamana trecuta a condus finala Ligii Campionilor, determinandu-l pe acesta sa puna capat intalnirii. UEFA va decide astazi sau maine rezultatul final, cea mai logica decizie fiind victoria cu 3-0 a Suediei la "masa verde". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.