Nemultumiti de preturile tichetelor de acces, suporterii timisoreni nu s-au inghesuit deocamdata la casele de bilete. In replica, FRF sustine ca preturile fixate sunt accesibile si totodata antispecula, iar cheltuielile echipelor nationale depasesc mereu reteta incasarilor.

Partida care va fi gazduita maine seara de Stadionul "Dan Paltinisanu" risca sa atraga in tribune mai putini spectatori decat s-ar fi asteptat oficialii FRF atunci cand au ales Timisoara drept loc de disputare a intalnirii retur cu Slovenia.

FERMI. Pana ieri dupa-amiaza lumea nu daduse buluc dupa bilete, fiind epuizate aproximativ jumatate din cele 27.800 de tichete puse in circulatie. Primele bilete care au disparut deja de pe piata sunt cele de la peluze (25 RON), precum si unele dintre cele mai scumpe, corespunzatoare tribunei 0 (200 RON), cu mentiunea ca jumatate din locurile de aici au fost date gratuit pentru obligatiile FRF fata de sponsori si de autoritatile locale. In rest, la aceasta ora pot fi in continuare achizitionate bilete la tribunele I si a II-a, care costa 100 RON bucata. "Nu inteleg de ce se face atata tam-tam pe aceasta falsa problema a biletelor. Sunt niste preturi normale si decente. In fond, daca vrei sa-i vezi pe Chivu si pe Mutu jucand, nu mi se pare exagerat sa bagi mana in buzunar si sa scoti 100 de lei. Pentru persoanele cu mai putine posibilitati au existat la vanzare biletele de
25 de lei. Pe de alta parte, FRF finanteaza si din aceste incasari nu numai prima reprezentativa, ci si echipa de tineret sau reprezentativele de juniori. In afara de asta, se adauga sumele platite pentru charter, biletele de avion ale baietilor, diurnele zilnice si atatea alte lucruri. Si mai este ceva, ne-am gandit ca prin intermediul acestor preturi sa reducem tentativele de specula. Daca faceam preturi de patru ori mai mici, le luau bisnitarii pe toate si se vindeau apoi mult mai scump decat preturile actuale. Parerea mea este ca reteta la acest meci se va invarti undeva intre 250.000 si 300.000 de euro", a explicat ieri presedintele FRF, Mircea Sandu.


Program mai lejer
Pentru majoritatea jucatorilor, selectionerul Victor Piturca a stabilit un program relativ lejer. Astfel, tricolorii au sustinut aseara, de la ora 18:30, o sedinta de pregatire inchisa presei, iar in aceas-ta dimineata, de la ora 11:00, Piturca va conduce antrenamentul oficial. Delegatia Sloveniei, cazata la Hotelul Continental, va sustine antrenamentul oficial de la ora 19:00. In privinta primului "11", selectionerul gandeste cel putin doua modi-ficari fata de confruntarea de la Celje. Iannis Zicu si Claudiu Niculescu au sanse mari de a fi introdusi ca titulari, in locurile lui Rosu, respectiv Marica. Echipa nationala a Romaniei a devenit de ieri partener oficial al firmei Gillette, conducerea FRF semnand un contract la Hotelul "Reghina Blue", in cadrul unei conferinte de presa la care au participat presedintele Mircea Sandu, directorul general, Ionut Lupescu, reprezentanta Gillette, Camelia Sur, si jucatorii Cristi Chivu si Cosmin Contra.