Florian Raducanu in varsta de 32 de ani, cunoscut in lumea interlopa sub numele de "Pinochio", a fost identificat ca fiind ultimul membru al unei retele de traficanti de droguri, el fiind retinut de politistii bucuresteni sub acuzatia de initiere si
Florian Raducanu in varsta de 32 de ani, cunoscut in lumea interlopa sub numele de "Pinochio", a fost identificat ca fiind ultimul membru al unei retele de traficanti de droguri, el fiind retinut de politistii bucuresteni sub acuzatia de initiere si constituire a unui grup infractional organizat.
Raducanu a fost prins de politisti in timp ce vindea droguri, asupra acestuia fiind gasiti bani proveniti din vanzarea stupefiantelor si un mini-cantar electronic, de tipul celor folosite la cantarirea drogurilor. Potrivit Mediafax, Florian Raducanu era liderul unei importante retele de traficanti de droguri, care se aproviziona cu heroina din Turcia, iar apoi era distribuita in Bucuresti.
Reteaua din care facea parte a fost destramata la sfarsitul anului trecut, cand dupa luni bune de cercetari, in cadrul Operatiunii "Jaguar", ofiterii BCCO Bucuresti au retinut nu mai putin de 15 persoane, din care patru cetateni turci. In cadrul acestei operatiuni au fost depistate si confiscate peste 11 kilograme de heroina, 10 comprimate de metadona, aproximativ 300 grame de bijuterii din aur, precum si 15.450 euro, 10.000 dolari si 12.357 lei, bani despre care s-a stabilit ca proveneau din vanzarea de droguri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.