Lansare de carte   La Editura Carminis a vazut recent lumina tiparului (de cea mai buna calitate!) cartea Silviei Kerim "Amintirea ca un parfuma€¦". Volumul, care se lanseaza azi la sediul UNITER - o culegere de interviuri cu nume
Lansare de carte   La Editura Carminis a vazut recent lumina tiparului (de cea mai buna calitate!) cartea Silviei Kerim "Amintirea ca un parfuma€¦". Volumul, care se lanseaza azi la sediul UNITER - o culegere de interviuri cu nume de prima marime din lumea culturii romane - , este dedicat Sanzianei Pop si creatiei publicistice pe care o conduce si in care aceste convorbiri au fost publicate de-a lungul vremii.     FELII DE ARTA. Actori, regizori de teatru si film, artisti lirici, o pictorita, un balerin, o interpreta de romante, un compozitor. In total, 42. Majoritatea, din fericire, traitori, altii, precum Mircea Veroiu, Dem Radulescu, Mia Braia ori Tia Peltz, plecati la cele vesnicea€¦ Toti insa personalitati pe "felia" de arta unde Dumnezeu a harazit sa-si desfasoare, spre incantarea aproapelui, viata pamanteasca.   Lucruri mai mult sau mai putin stiute de publicul larg, povestiri brodate pe canavaua amintirilor. Stefan Iordache, Gheorghe Dinica, Irina Petrescu, Dan Puric, Beatrice Ranceaa€¦ Daca aceste Nume nu v-au trezit interesul, poate va tenteaza Gigi Caciuleanu, George Mihaita sau Horatiu Malaele. Veti descoperi cui i-a prorocit bunicuta ca va ajunge "scamatoriu", cine era poreclit "Franzeluta", cum poti ajunge din inginer regizor sau muzician, pe cine fascina in copilarie mirosul de carbune si marar. Peste toate se asterne lin parfumul amintirilora€¦ (C.D.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.