Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), un echipaj al Politiei Rutiere a idenficat masina, un Volkswagen Jetta, despre care existau indicii ca era folosita pentru trafic de droguri, autoturismul fiind oprit la kilometrul 75 de pe
Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), un echipaj al Politiei Rutiere a idenficat masina, un Volkswagen Jetta, despre care existau indicii ca era folosita pentru trafic de droguri, autoturismul fiind oprit la kilometrul 75 de pe autostrada. In masina se aflau, in afara soferului, alti doi tineri de 18 si 29 ani, toti trei din Pitesti. Spre surprinderea politistilor, in momentul in care l-au legitimat pe conducatorul autoturismului, au descoperit ca acesta avea permisul supendat, dar si droguri in portofel. Cei trei tineri au declarat in acel moment ca sunt consumatori de stupefiante si ca se intorceau din Bucuresti, de unde cumparasera heroina. Ei le-au mai spus politistilor ca o parte din cantitatea de droguri o consumasera, iar restul dozelor de heroina le-au aruncat pe geam, in momentul in care au observat echipajul de politie. Soferul masinii, Laurentiu G. de 25 ani, fiul directorului Petrom, sucursala Arges figura in evidentele Politiei Rutiere cu permisul de conducere suspendat pentru o perioada de 90 de zile, cand a fost surprins ruland cu o viteza de 186 km/h. Autoturismul a fost perchezitionat de politisti, acestia gasind trei seringi tip insulina folosite, un ambalaj ce continea sare de lamaie, un pachet cu foite de hartie pentru confectionarea tigaretelor, precum si 125 comprimate de Metadona. De asemenea, in portofelul conducatorului auto au fost gasite alte doua pastile de Metadona. Cei trei tineri au fost trimisi la spital pentru efectuarea unor teste, urmand sa fie prezentati unui judecator cu propunere de arestare preventiva pentru posesie de substante interzise. Laurentiu G. va fi cercetat si pentru ca a condus cu viteza excesiva si cu permisul suspendat. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.