Dupa blocarea circulatiei pe calea ferata, vineri seara, oamenii au asteptat in gara Deva toata noaptea sa vina un tren, fara sa le spuna cineva despre paralizarea traficului feroviar. Sambata, intre Deva si Arad s-a circulat doar cateva ore, si numa
Dupa blocarea circulatiei pe calea ferata, vineri seara, oamenii au asteptat in gara Deva toata noaptea sa vina un tren, fara sa le spuna cineva despre paralizarea traficului feroviar. Sambata, intre Deva si Arad s-a circulat doar cateva ore, si numai pe un fir, iar ieri a fost adusa o macara care a ridicat peste liniile de inalta tensiune cel mai afectat dintre vagoanele de marfa, si l-a asezat pe o platforma, eliberand zona. Aseara urma sa fie redat definitiv circulatiei tronsonul de cale ferata afectat. "In judetul Hunedoara sosesc, pleaca sau sunt in tranzit 110 trenuri de calatori in 24 de ore (6 trenuri rapid, doua intercity, 12 internationale, iar restul accelerat si personale - n. red.), la care se adauga peste 65 de marfare. Nu s-a facut o estimare cate trenuri au fost deviate pe rute ocolitoare, dar afectati au fost mai ales calatorii din zona Hunedoara si cei care circulau pe Timisoara Nord-Galati sau Arad-Bucuresti, deoarece trebuia sa ia trenul din Simeria. Acceleratul Timisoara-Iasi a mers prin Oradea pana la Cluj, apoi a urmat ruta normala. Trenurile de la Bucuresti spre Timisoara au fost deviate prin Caransebes", a dat lamuriri seful Politiei Transporturi Hunedoara, comisarul sef Vasile Hritac.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.