CE BEM, CE MANCAM
Haribo Mallows sunt dulciuri foarte dezechilibrate nutritional, niste bomboane care nu sunt recomandate in special copiilor, femeilor insarcinate si persoanelor obeze.

Haribo Mallows sunt dulciuri importate din Uniunea Europeana, avand in compozitie: "sirop de glucoza-fructoza, zahar, dextroza, apa, gelifiant: gelatina, arome naturale si identic naturale, vanilina, coloranti. Galben de chinolina (E 104), Ponceau 4R (E 124 a), Rosu Cosenila A (E 124 a)". Nici producatorul si nici importatorul nu ofera informatiile nutritionale si nici valoarea energetica pentru acest produs.

ANALIZA. "Haribo Mallows" este un produs extrem de dezechilibrat nutritional, fiind fabricat in exclusivitate din zaharuri rafinate, cu index glicemic foarte ridicat. In plus, produsul contine gelatina, o proteina animala cu valoare biologica foarte scazuta, arome naturale si artificiale, coloranti chimici de sinteza, ne spune profesorul Gheorghe Mencinicopschi. Produsul nu este recomandat in special copiilor, femeilor insarcinate si care alapteaza, diabeticilor, supraponderalilor si obezilor, suferinzilor de boli hepatice si renale, celor cu status proinflamator sistemic, suferinzilor de boli neurodegenerative, alergicilor si astmaticilor.