In cel mai pur stil romanesc, profesoara Corina Vasile a fost pusa la zidul infamiei inainte de a rosti vreun cuvant. S-a trezit in reflectoarele opiniei publice cu un potop de acuzatii. A fost gasita vinovata de toti chibitii in materie


In cel mai pur stil romanesc, profesoara Corina Vasile a fost pusa la zidul infamiei inainte de a rosti vreun cuvant. S-a trezit in reflectoarele opiniei publice cu un potop de acuzatii. A fost gasita vinovata de toti chibitii in materie de dragoste sau nimic inainte ca procurorii sau vreo instanta de judecata sa dea vreun verdict. Vinovata de moartea iubitului sau, vinovata pentru toate, vinovata si atat. Trebuia sa fie de la bun inceput gasita asa, pentru ca orice argument, orice marturie ar fi putut sa fie in favoarea ei sa fie de prisos. Am inteles din acuzatiile celor care "au executat-o" fara drept de apel ca s-ar face vinovata pentru culoarea parului sau, cu alte cuvinte e vinovata ca e blonda. Si la fel de vinovata este pentru ca e putin cam inalta si, parca, prea subtire. Ca sa nu mai vorbim cat de vinovata se face pentru cutezanta, obraznicia chiar, de a fi cam sexy. Cum la fel de vinovata este ca i-a trimis atat de multe mesaje de dragoste iubitului sau. Prea multe si prea coplesitoare. Si, vai, vina de a fi fost cu aproape zece ani mai mare decat iubitul sau nu i-o poate ierta nimeni. Ce sa mai vorbim despre cat de vinovata e Corina Vasile pentru ca era casatorita, ce sa mai spunem despre vinovatia ei atat de grava ca era profesoara?
Iar condamnarea ei definitiva si nedreapta de toti  chibitii, specialisti in dragoste si-n nimic, vine din vina nesfarsita de a fi femeie!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.