Ca in fiecare an, World Vision Romania - Biroul Constanta sarbatoreste Ziua Internationala a Copilului prin diverse activitati recreativ-educative. In colaborare cu Arhiepiscopia Tomisului, a oferit ieri 50 de pachete cu hainute copiilor nou-nascuti
Ca in fiecare an, World Vision Romania - Biroul Constanta sarbatoreste Ziua Internationala a Copilului prin diverse activitati recreativ-educative. In colaborare cu Arhiepiscopia Tomisului, a oferit ieri 50 de pachete cu hainute copiilor nou-nascuti din maternitatea Spitalului Judetean Constanta. La Cobadin, Cumpana si Corbu, unde se desfasoara Proiectul de dezvoltare comunitara, 1100 de copii si voluntari au participat la numeroase activitati pregatite de World Vision Romania impreuna cu autoritatile locale. 43 de copii care vin adesea la cantina sociala din Cumpana vor primi de asemenea cadouri. World Vision Romania a oferit dulciuri celor 200 de prescolari de la gradinita din Cobadin, iar elevii scolii din localitate au participat la o serbare cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. Unitatea de invatamant a primit o donatie de carti si jocuri pentru copii. 1300 de copii si 50 de voluntari din Constanta, Cumpana, Cobadin, Corbu, Cogealac si Cernavoda iau parte, pana pe data de 3 iunie, la diverse excursii, spectacole, concursuri sportive sau jocuri in aer liber. In parteneriat cu autoritatile locale din Corbu, World Vision organizeaza maine, la ora 16.00, un eveniment intitulat "Lumea minunata a copilariei", la care vor participa 100 de copii din comunitatea roma si 20 de voluntari.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.