>> Locuitorii orasului Navodari au iesit in castig: se va turna covor asfaltic pe toate strazile.

Proiectul de hotarare privind asfaltarea tuturor strazilor din orasul Navodari a trecut cu acordul tuturor consilierilor, indiferent de culoa
>> Locuitorii orasului Navodari au iesit in castig: se va turna covor asfaltic pe toate strazile.

Proiectul de hotarare privind asfaltarea tuturor strazilor din orasul Navodari a trecut cu acordul tuturor consilierilor, indiferent de culoare politica. Conducerea administratiei locale, initiatorul proiectului, s-a temut ca nu cumva reprezentantii partidelor in Consiliul Local sa nu incerce obstructionarea proiectului. Din fericire, dupa ce au formulat amendamente ce vor fi luate in considerare, hotararea va fi pusa in aplicare. Pentru administratia locala, acesta ar fi un prim pas in modernizarea orasului, inclus in Zona Metropolitana Constanta.
Un alt punct de pe ordinea de zi a starnit insa comentarii aprinse care au continuat si dupa inchiderea sedintei. Social-democratii au castigat in instanta procesul privind cumpararea sediului din Navodari. In opinia primarului, mare parte din suprafata a fost obtinuta ilegal. Edilul a declarat ca un functionar din primarie nu l-a informat despre hotararea instantei. In aceste conditii, administratia locala nu a formulat la timp recursul si, deci, a pierdut procesul. Calapod sustine ca in Comisia de disciplina se va analiza comportamentul juristului care ar putea fi sanctionat cu desfacerea contractului de munca.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.