Se spune ca un zambet frumos valoreaza cat o mie de cuvinte. Din pacate, odata cu trecerea timpului, dantura este predispusa la o serie de probleme. In functie de acestea, este recomandat sa se foloseasca o pasta de dinti, care sa ajute la ind

Se spune ca un zambet frumos valoreaza cat o mie de cuvinte. Din pacate, odata cu trecerea timpului, dantura este predispusa la o serie de probleme. In functie de acestea, este recomandat sa se foloseasca o pasta de dinti, care sa ajute la indepartarea lor. Astfel, pentru pacientii care au depuneri de tartru sau acumuleaza rapid placa bacteriana, se recomanda o pasta de dinti antitartru, iar pentru pacientii care au carii sau care prezinta hipersensibilitate (la rece sau fierbinte) sunt indicate pastele cu fluor.
Exista si paste de dinti cu actiune de albire a suprafetelor dentare, insa, de obicei, acestea sunt mai abrazive. De aceea, este indicat sa fie folosite o data sau de doua ori pe saptamana.
Periajul corect al dintilor se face dimineata si seara, timp de trei minute, cu miscari circulare dinspre gingii spre marginea dintilor, dar si in interiorul si exteriorul sirului de dinti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.