>> Coliziune frontala intre doua tiruri in localitatea constanteana Mircea Voda.

>> soferii au murit pe loc din cauza leziunilor grave suferite in urma impactului violent.

>> Trei studenti au fost loviti in plin de un sofer neat
>> Coliziune frontala intre doua tiruri in localitatea constanteana Mircea Voda.

>> soferii au murit pe loc din cauza leziunilor grave suferite in urma impactului violent.

>> Trei studenti au fost loviti in plin de un sofer neatent pe o alee din campusul universitar
Doi soferi si-au pierdut viata, iar alte trei persoane au ajuns in stare critica la Spitalul Clinic de Urgenta Constanta in urma a doua incidente rutiere. Lucratorii Politiei Rutiere Constanta spun ca cel mai grav incident a avut loc in localitatea Mircea Voda. Din cercetarile efectuate a reiesit faptul ca Sorin Ciomag, in varsta de 37 ani, din Targoviste, in timp ce conducea o autoutilitara marca Daf, a adormit la volan din cauza oboselii. Scapat de sub control, vehiculul a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune frontala cu o alta autoutilitara condusa de Gabriel Dumitrescu, de 55 de ani, din Bucuresti. In urma impactului violent, ambii soferi au decedat pe loc. Nici unul dintre cei doi nu purta centura de siguranta. Cel de-al doilea incident a avut loc in campusul universitar din Constanta. Laurentiu Z., in varsta de 20 de ani, din Techirghiol, a condus un autoturism pe o alee acces a campusului universitar si, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a acrosat bordura din dreapta a sensului de mers, a pierdut controlul directiei, urcand pe trotuarul din dreapta si a accidentat trei pietoni care se deplasau regulamentar pe trotuar, dupa care patrunde pe sensul opus, unde a lovit si s-a oprit intr-un gard in afara partii carosabile, pe partea stanga.
Leziuni grave

Din cauza tanarului vitezoman, cei trei studenti accidentati au fost internati in stare grava. Cadrele medicale spun ca, in urma investigatiilor efectuate, Constantin S., de 21 ani, din Tulcea, a fost diagnosticat cu traumatism cranian, fracturi costale, plaga penetrata lombara dreapta, ruptura de splina si ficat. Celelalte doua victime, Simona P., de 21 ani, din Poarta Alba, si Maria Anca R., de 27 de ani, din Constanta, au ramas internate in Clinica de Neurochirurgie cu diagnosticul de traumatism cranian si multiple contuzii la membre.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.