Shakira se apuca de actorie
Cantareata columbiana Shakira vrea sa devina vedeta la Hollywood. Solista va juca intr-un film care va fi regizat de Mike Nichols, cel care a realizat si pelicula "Absolventul", in care rolul principal a fost

Shakira se apuca de actorie
Cantareata columbiana Shakira vrea sa devina vedeta la Hollywood. Solista va juca intr-un film care va fi regizat de Mike Nichols, cel care a realizat si pelicula "Absolventul", in care rolul principal a fost interpretat de Dustin Hoffman. "Nu cred ca voi juca vreodata in vreun film, pentru ca de obicei cantaretii sunt buni interpreti de muzica, dar nu la fel de buni actori", declara nu demult Shakira.

Putin isi doneaza salariul pentru evrei
Presedintele Vladimir Putin a promis ca-si doneaza salariul pe o luna pentru constructia primului muzeu evreiesc din Rusia, informeaza ziarul spaniol "El Mundo". Liderul de la Kremlin vrea sa dea astfel un exemplu care sa-i determine si pe alti functionari si oameni de afaceri locali sa doneze bani pentru construirea muzeului. Salariul lui Vladimir Putin este de 70.000 de ruble, adica aproximativ 3.000 de euro.

Mai vigilenti pe luna plina
Politia din Marea Britanie a sporit numarul patrulelor in noptile cu luna plina pentru a preveni actele de violenta. Statisticile au scos la iveala ca in serile cu luna plina se produc mult mai multe delicte decat in noptile normale. "Se intampla ceva atunci, fiindca oamenii se comporta ciudat si devin foarte violenti, fara un motiv anume", a declarat Andy Parr, inspector la politia din Sussex.

Hugh Grant se teme de burlacie
Dupa ce ani de zile a declarat sus si tare ca nu vrea sa auda de insuratoare, actorul britanic Hugh Grant vrea neaparat sa-si intemeieze o familie. "Mi-am promis ca voi fi singur pana la 30 de ani, dar pe masura ce trec anii, situatia incepe sa ma enerveze. Mi-e frica de angajamente, dar nici nu vreau sa raman burlac", a explicat el. Grant, de 46 de ani, s-a despartit recent de ultima lui iubita.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.