Concertul sustinut de George Michael, joi seara, pe stadionul "Lia Manoliu", a fost evenimentul de top al primaverii. Personalitati politice, oameni de rand, vedete de televiziune si cantareti. Aleasa sa deschida mega-recitalul artistul

Concertul sustinut de George Michael, joi seara, pe stadionul "Lia Manoliu", a fost evenimentul de top al primaverii. Personalitati politice, oameni de rand, vedete de televiziune si cantareti. Aleasa sa deschida mega-recitalul artistului a fost Loredana Groza care, in ciuda statutului sau, a fost nevoita sa cante in ploaie. Desi a mobilizat 20 de oameni ? orchestra, dansatoarele si fetele din backing-vocals ? conditiile in care Lori a cantat au fost sub orice critica.
Fara sa tina cont ca isi interpreteaza piesele pe o scena deschisa in ciuda vremii nefavorabile, artista a facut un show de zile mari pentru un public nu foarte numeros si care, din pacate, avea ca prioritate curatarea scaunelor plouate. Imbracata intr-o rochie special creata pentru scena, Lori a reusit sa obtina trei ipostaze diferite cu ajutorul accesoriilor. A fost pe rand printesa, diva si tiganca. Pe tot parcursul recitalului, artista a sustinut o coregrafie impresionanta, care, in ultimele secunde petrecute pe scena, i-a venit de hac. Din cauza ploii, podeaua s-a udat si, intr-un moment de neatentie, Loredana a alunecat si a picat in genunchi in fata audientei inmarmurite. Ca o adevarata artista, aceasta nu a schitat nicio grimasa si s-a redresat elegant, in pasi de dans.
Ioana Tariceanu a baut si a dansat in tribuna
Pentru a obtine o dispozitie in ton cu evenimentul, premierul si gasca lui au fost serviti cu bere de SPP-isti, desi consumul de bauturi alcoolice a fost interzis pe perioada spectacolului. In momentul in care George Michael a interpretat hit-ul "Fast Love", doamna Tariceanu a cedat tentatiei si s-a ridicat sa danseze. Printre VIP-uri s-au mai numarat Andreea Esca si sotul ei, care au intrat pe stadion pe baza acreditarilor de presa, Peter Imre si Marina Melescanu, Andreea Marin, care a dansat frenetic, desi sotul ei, Banica Jr. a stat cuminte pe scaun, Bogdan Olteanu, Andreea Banica, Catalin Maruta si Andra.
George Michael, subiect de bancuri
Venirea superstarului in Romania a dat nastere unor bancuri inspirate de inclinatiile sale sexuale. Ieri, toata ziua a circulat pe internet urmatoarea gluma: "Culmea homosexualitatii: George Michael pe ?Lia Manoliu?".
Artist. George Michael a taiat respiratia publicului cu efectele speciale din show-ul sau


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.