Cea mai faimoasa jucatoare de tenis care este atrasa de femei este Amelie Mauresmo. Aceasta si-a dezvaluit orientarea sexuala pe cand avea doar 19 ani, imediat dupa ce a invins-o pe Davenport. Ea a sarbatorit

Cea mai faimoasa jucatoare de tenis care este atrasa de femei este Amelie Mauresmo. Aceasta si-a dezvaluit orientarea sexuala pe cand avea doar 19 ani, imediat dupa ce a invins-o pe Davenport. Ea a sarbatorit victoria sarind in bratele iubitei sale, de 31 de ani. Atat Davenport, cat si Hingis au spus despre frantuzoaica ca este pe jumatate barbat. Mauresmo este a doua jucatoare de tenis care a declarat raspicat ca este lesbiana. Predecesoarea ei a fost cehoaica Navratilova, care, in 1981, imediat dupa ce a obtinut cetatenia americana, a declarat ca este bisexuala. Sponsorii au fugit de langa ea, iar sinceritatea a costat-o cateva milioane de dolari. Doua dintre iubitele ei au fost Jana Novotna, castigatoare a Wimbledon-ului in 1998, si Beatriz "Gigi" Fernandez, medaliata de doua ori cu aur la dublu, la JO din 1992 si 1996. Ultima era considerata una dintre cele mai frumoase sportive din lume. Dar cea mai cunsocuta relatie a lui Fernandez a fost cu spaniola Conchita Martinez, castigatoarea a Grand Slam-ului britanic, in 1994. Alta jucatoare de tenis care a facut valuri din cauza preferintelor sexuale a fost Billie Jean King, care a fost data in judecata de secretara sa, pentru ca nu a intretinut-o financiar, asa cum promisese in calitate de iubita.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.