Actrita americana Kirsten Dunst a semnat recent un contract de regie de film, fiind la prima sa incercare cinematografica din fotoliul regizoral. Actrita, in varsta de 25 de ani, va realiza un scurtmetraj bazat pe o povestire cu fantome trimisa unei
Actrita americana Kirsten Dunst a semnat recent un contract de regie de film, fiind la prima sa incercare cinematografica din fotoliul regizoral. Actrita, in varsta de 25 de ani, va realiza un scurtmetraj bazat pe o povestire cu fantome trimisa unei reviste americane pentru femei de catre o cititoare. "Mi-au dat mana libera cu totul la acest proiect. Imi aleg singura cu cine sa lucrez", a declarat ea, fara a preciza insa cu ce actori va colabora pentru acest film. Actrita va incepe si filmarile la un nou film cu un buget urias. Contractul pe care l-a semnat stipuleaza ca diva va primi 12 milioane de dolari.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.