Prezentatoarea emisiunii Firu'n patru de la Antena 2, Iulia Fratila, a fost jignita in trafic de un agent de circulatie. Blonda a povestit ca politistul s-a apropiat de masina ei, in timp ce ea incerca sa iasa de pe o strada blocata. "In timp

Prezentatoarea emisiunii Firu'n patru de la Antena 2, Iulia Fratila, a fost jignita in trafic de un agent de circulatie. Blonda a povestit ca politistul s-a apropiat de masina ei, in timp ce ea incerca sa iasa de pe o strada blocata. "In timp ce ma gandeam daca sa ies prin dreapta sau sa intorc la stanga pe o alta straduta, agentul respectiv a venit la mine si a inceput sa urle: "Nesimtito, pleaca mai repede, ca din cauza unora ca tine stau eu in intersectie de la ora 6 dimineata". Am vrut sa il intreb cum il cheama, dar am amutit cand l-am vazut atat de furios. Era foarte nervos, desi era micut de statura si nici in grad nu cred ca era prea mare", a spus Iulia. Ea a declarat ca a fost socata de atitudinea agentului de la politia rutiera, precizand ca incidentul a fost primul de acest fel de cand este soferita.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.