Oamenii de stiinta din Italia au descoperit particule de cocaina si marijuana, precum si de cafea si de tigari in aerul din Roma. Cea mai ridicata concentratie de droguri din aer se gaseste in apropiere de Universitatea Sapienza din capitala i

Oamenii de stiinta din Italia au descoperit particule de cocaina si marijuana, precum si de cafea si de tigari in aerul din Roma. Cea mai ridicata concentratie de droguri din aer se gaseste in apropiere de Universitatea Sapienza din capitala italiana. Concentratia de cocaina din atmosfera Romei era, in lunile de iarna, de 0,1 nanograme la metru cub, un nanogram reprezentand unu la miliard dintr-un gram. "Este bine stiut faptul ca si concentratiile mici ale acestor poluanti in aer pot afecta grav sanatatea", a concluzionat doctorul Ivo Allegrini, de la Institutul pentru Poluarea Atmosferica din Italia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.