Alin Miciu, baiatul de 14 ani, care s-a spanzurat miercuri in Parcul Titan din Bucuresti a fost inmormantat, ieri, in satul Ghergani, locul natal al mamei sale. Mama copilului, Mihaela Miciu si barbatul alaturi de care si-a refacut viat


Alin Miciu, baiatul de 14 ani, care s-a spanzurat miercuri in Parcul Titan din Bucuresti a fost inmormantat, ieri, in satul Ghergani, locul natal al mamei sale. Mama copilului, Mihaela Miciu si barbatul alaturi de care si-a refacut viata, insotiti de cativa apropiati, au plecat dimineata, pentru a ridica trupul baiatului de la morga. Apoi, in cel mai mare secret, au mers in satul ilfovean Ghergani, unde Alin Miciuc a fost inmormantat. Fostii sai colegi din Centru de Plasament din Voluntari au tinut sa-i fie alaturi lui Alin pe ultimul drum. Ei au fost insotiti in permanenta de directorul institutiei, Adrian Dumitrescu.
"Era un baiat foarte constiincios"
Prietena cea mai buna a baiatului, Floricica, prezenta si ea la inmormantare, a povestit pentru reporterii CANCAN ca nu-si explica notele proaste pe care le-a obtinut Alin la teze si pentru care si-a pus capat zilelor: "Nu avea rezultate bune, dar nu era un baiat prost. Era chiar istet si foarte constiincios", a marturisit fata. Ea a mai povestit ca il cunostea pe Alin din 2001, cand acesta a fost adus in centru: "Practic am copilarit impreuna. Singura lui pasiune era fotbalul. Cum avea putin timp liber fugea afara sa bata mingea cu baietii", a mai spus Floricica.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.