Cantareata Giulia Anghelescu, se pregateste sa-si petreaca prima vacanta cu iubitul ei, fotbalistul Costin Manea, in sase ani de cand dureaza relatia lor. Din cauza nepotrivirii de program, cei doi nu au reusit sa plece pana acum impreuna in c

Cantareata Giulia Anghelescu, se pregateste sa-si petreaca prima vacanta cu iubitul ei, fotbalistul Costin Manea, in sase ani de cand dureaza relatia lor. Din cauza nepotrivirii de program, cei doi nu au reusit sa plece pana acum impreuna in concediu. "Nici nu-mi vine sa cred ca am putea sa mergem doar noi doi in vacanta. Eu imi doresc mult sa ajungem la Disneyland-ul din Paris si nici lui nu pare sa-i displaca destinatia. Tot ce sper este sa nu i se termine pauza lui Costin, pana inregistrez eu piesa la care lucreaza Gabi Huiban", ne-a declarat fosta componenta a trupei Candy. Tot din cauza programului, Giulia si Costin vor rata si cateva nunti din lumea fotbalului care vor avea loc in aceasta vara.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.