Adrian Porumboiu cauta inlocuitor pentru Hizo.

Dorinel Munteanu si-a inceput cariera de antrenor in Ardeal, la CFR Cluj, a experimentat retrogradarea in Muntenia, la FC Arges, si este aproape de o noua provocare, de data aceasta in Mol
Adrian Porumboiu cauta inlocuitor pentru Hizo.

Dorinel Munteanu si-a inceput cariera de antrenor in Ardeal, la CFR Cluj, a experimentat retrogradarea in Muntenia, la FC Arges, si este aproape de o noua provocare, de data aceasta in Moldova, la FC Vaslui. Ramas fara antrenor dupa ce Viorel Hizo si-a luat un concediu pentru a pune in balanta ofertele de la Ceahlaul si Rapid, finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a anuntat ca negociaza cu tehnicienii Dorinel Munteanu si Cristiano Bergodi. "Sintem in tratative cu mai multi antrenori, dintre care doi sint Dorinel Munteanu si Bergodi, dar deocamdata nu am semnat nimic. Cind vom semna, vom anunta oficial. Nu voi face nimic public pina nu voi semna, pentru a nu le creste cota de piata", a declarat Porumboiu.

Dorinel Munteanu a confirmat si el negocierile, dar a promis amanunte la intoarcerea din vacanta pe care o petrece in Norvegia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.