Pentru unii artisti, norocul genereaza superstitii. Daniela Gyorfi, de pilda, este una dintre cantaretele care au reusit, prin natura meseriei, sa aiba si castiguri usoare. La nunti, botezuri si chiar concerte, in afara de onorariu, blo


Pentru unii artisti, norocul genereaza superstitii. Daniela Gyorfi, de pilda, este una dintre cantaretele care au reusit, prin natura meseriei, sa aiba si castiguri usoare. La nunti, botezuri si chiar concerte, in afara de onorariu, blonda primeste bacsisuri de la admiratori. Iar in legatura cu banii astfel obtinuti, Daniela are o teorie incredibila. Aceasta considera ca sumele acelea sunt numai pentru ea si ca in momentul in care le-ar instraina, ghinionul ar incepe sa-i dea tarcoale si ar intra intr-o perioada neagra din punct de vedere financiar.
Tinand cont de toate acestea, cantareata evita sa-si plateasca datoriile cu banii proveniti din bacsisuri, nu da niciodata cersetorilor vreo astfel de bancnota, ci ii foloseste pentru plata facturilor sale, la cumparaturi in scop personal sau ii investeste in aparatura pentru cantarile live. Indiferent pe ce ii cheltuieste, trebuie sa fie exclusiv in beneficiul ei. Altfel, considera ea, harul de a face bani ar putea-o parasi.
Aceasta nu este singura modalitate prin care vedeta isi protejeaza norocul banesc. Nu rateaza in nici un an de Sfantul Andrei sa puna grau si apoi sa-l ingrijeasca pana creste suficient cat sa-i prevesteasca un an bogat. De asemenea, de Revelion, Daniela se imbraca in lenjerie rosie si isi baga bani in sutien pentru bunastare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.