Constanteanul a ramas in cursa pentru marele premiu de 290.000 de euro, oferit perechii castigatoare in proba de dublu. Pavel face cuplu la Paris cu bunul sau prieten Alexander Waske. Cei doi, semifinalisti anul trecut la Roland Garros, au tre

Constanteanul a ramas in cursa pentru marele premiu de 290.000 de euro, oferit perechii castigatoare in proba de dublu. Pavel face cuplu la Paris cu bunul sau prieten Alexander Waske. Cei doi, semifinalisti anul trecut la Roland Garros, au trecut, in minimum de seturi de perechea Alexander Peya/Bjorn Phau, 7-5, 6-3. In turul urmator, "cneazul" va da peste sud-africanul cu nume de formatie rock, Chris Haggard, si sud-coreeanul Hyung-Taik Lee. Pavel si Waske, favoriti numarul 11 la Paris, nu se pot intalni pana in finala cu fratii Bryan, principalii favoriti ai turneului. Cei doi se afla, insa, pe aceeasi parte de tablou cu detinatorii trofeului, Jonas Bjorkman si Max Mirnyi. Pavel si Raluca Olaru, care face senzatie pe tabloul fetelor, sunt singurii doi romani ramasi la Paris.
Edina Gallovits a pierdut in doua seturi cu favorita numarul 15, Shahar Peer. Romanca i-a tinut piept israeliencei doar in prima mansa, cedata la patru. In setul al doilea, Gallovits care a castigat la Roland Garros aproape 24.000 de euro, nu a luat decat un game. Ziua a cincea de concurs a fost una linistita pentru favoritii competitiei. Rafael Nadal, al optulea spaniol care a trecut mai departe, Novak Djokovic, Marcos Baghdatis, Lleyton Hewitt, Serena Willliams, Amelie Mauresmo si Maria Sarapova s-au calificat in turul al treilea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.