Colonia de neveste de fotbalisti straini de la CFR Cluj va mai primi un nou membru. Daca pana acum se simtea un puternic aer latin, reprezentat de sotiile si prietenele portugheze sau franceze, lucrurile se vor schimba putin. O influent

Colonia de neveste de fotbalisti straini de la CFR Cluj va mai primi un nou membru. Daca pana acum se simtea un puternic aer latin, reprezentat de sotiile si prietenele portugheze sau franceze, lucrurile se vor schimba putin. O influenta nordica isi va face aparitia in cercul nevestelor de la tribuna oficiala a stadionului din Gruia. Odata cu venirea la CFR a fotbalistului suedez Niklas Sandberg, in peisajul clujean si-a facut deja simtita prezenta frumoasa blonda Anna. In cele doua zile de la venirea in Romania, logodnica masivului fundas ii face marcaj strans acestuia. Fie la aeroport, hotel sau conferinta de presa, Anna nu-l scapa din ochi pe viitorul sot Niklas, auzind si de ispitele prezente in Ardeal.
Cei doi au parasit Suedia, tara in care rata divorturilor este de 50 la suta, pentru o experienta noua, de patru ani, in Romania. Daca o vezi pe Anna, sigur iti fuge mintea catre top-modelele internationale. Insa nu este asa, blondina a lucrat, pana in prezent, doar pentru o agentie de turism si spune ca nu a avut contacte cu podiumul de moda. Iubita lui Niklas chiar se gandeste serios ce va face in perioada in care logodnicul sau va fi ocupat cu echipa.
Universitatea Babes-Bolyai este tinta suedezei, acolo unde vrea sa studieze, incepand din toamna, limba engleza. Anna a fost incantata de clima din Romania, mult mai calda decat in tara sa natala, si s-a bucurat la auzul vestii ca la universitatea clujeana exista o catedra de limbi nordice. Cuplul va reveni in Suedia, acolo unde vor da explicatii celor doua familii pentru plecarea neasteptata in Europa de Est.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.