Ce barbat nu si-ar dori ca, in timpul unei partide de sex, sa poata "gusta" macar un pic din chiloteii partenerei sale, mai ales atunci cand acestia sunt dulci? Proprietarul unui magazin bucurestean care comercializeaza produse mai puti

Ce barbat nu si-ar dori ca, in timpul unei partide de sex, sa poata "gusta" macar un pic din chiloteii partenerei sale, mai ales atunci cand acestia sunt dulci? Proprietarul unui magazin bucurestean care comercializeaza produse mai putin obisnuite le-a satisfacut aceasta fantasma barbatilor de pe plaiurile mioritice.
Cei interesati sa petreaca o seara "incendiara" pot achizitiona de aici, pentru iubita sau sotie, bikini care se pot manca. Chiloteii sunt confectionati din jeleu cu aroma de ciocolata de lapte si capsune care se topesc in gura, la propriu. O pereche de slipuri comestibile costa 38 de lei, un pret cam piperat, dar la care multi cumparatori nu se uita atunci cand este vorba despre un cadou mai deosebit. "Cea mai mare parte a clientelei noastre este formata din barbati tineri, cu varsta intre 20 si 35 ani, care cauta un cadou inedit pentru jumatatile lor, fie ca este vorba despre iubite sau sotii. Vindem in medie cam zece perechi pe luna", ne-a spus Lucian Dan, managerul magazinului care comercializeaza bikinii aromati. Un alt produs sexy pentru cuplurile indragostite este un set de doua sorturi incitante, care pot face mai interesanta pregatirea cinei. Bucatarii si bucataresele fara inhibitii pot imbraca acest accesoriu imprimat cu un corp de femeie, respectiv unul de barbat. Asadar, pe langa mancarea delicioasa pe care o gatiti in bucatarie, va puteti transforma in "regele" sau "regina artei culinare" sau, dupa caz, puteti deveni "Mister Fitness", respectiv "Miss Sexy". Pretul celor doua sorturi este de 52 de lei. Atat bikinii comestibili, cat si sorturile sexy sunt importate din Italia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.