In acest sfarsit de saptamana, Politia Rutiera din Inspectoratul General al Politiei Romane sta cu ochii "ca pe butelie" pe DN1 Bucuresti - Ilfov - Prahova - Brasov - Sibiu - Alba - Cluj - Bihor. Actiunea vine ca urmare a accidentelor grave care au l
In acest sfarsit de saptamana, Politia Rutiera din Inspectoratul General al Politiei Romane sta cu ochii "ca pe butelie" pe DN1 Bucuresti - Ilfov - Prahova - Brasov - Sibiu - Alba - Cluj - Bihor. Actiunea vine ca urmare a accidentelor grave care au loc pe acest traseu. Cele mai multe dintre acestea sunt cauzate de viteza excesiva, depasirile neregulamentare si indisciplina pietonilor. Potrivit politistilor, multe accidente rutiere grave s-au produs, in ultima perioada, in special la sfarsitul saptamanii. Prin programul "Stop Accidentelor! Viata are prioritate!", politistii rutieri si-au propus reducerea cu 5% a numarului persoanelor decedate sau ranite grav prin accidente de circulatie si asigurarea premiselor unui trafic fluent si sigur. Conform unui comunicat al Politiei Rutiere, scopul acestei actiuni este de a reduce numarul accidentelor, si nu de a aplica sanctiuni. In acest context, politistii le recomanda soferilor sa circule cu prudenta, sa adapteze permanent viteza la conditiile de drum si trafic si sa respecte legea, iar pietonilor - sa traverseze drumul regulamentar, prin locurile special amenajate. z
10.00 teatrul national
bucuresti
Incepand de astazi si pana pe 10 iunie, este deschisa expozitia de arta grafica intitulata "Ce inseamna comunismul pentru mine?", organizata de Institutul de Investigarea Crimelor Comunismului in Romania.

11.00 "crosul generatiilor"
Stadionul National
Primaria sectorului 2 organizeaza, pe stadionul "Lia Manoliu", competitia sportiva "Crosul Generatiilor".

11.00 congresul national al
partidului verde
Sediul CCIR
In cadrul reuniunii se va anunta constituirea Uniunii Verde Ecologiste, formata prin alianta dintre Partidul Verde si Partidul Ecologist Roman.


21.45 partida
slovenia-romania
TVR 1
Astazi, puteti urmari meciul de fotbal Slovenia-Romania, partida ce conteaza pentru preliminariile EURO 2008.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.