Un muncitor a murit si alti patru au fost raniti dupa ce plafonul unei hale dezafectate din intreprinderea bucuresteana s-a prabusit. Din cei patru muncitori raniti, unul se afla in stare grava la spital, iar ceilalti au doar leziuni usoare. Victima
Un muncitor a murit si alti patru au fost raniti dupa ce plafonul unei hale dezafectate din intreprinderea bucuresteana s-a prabusit. Din cei patru muncitori raniti, unul se afla in stare grava la spital, iar ceilalti au doar leziuni usoare. Victima acestui grav accident a fost scoasa de sub daramaturi abia dupa cateva ore, cand utilajele speciale folosite in acest sens au ajuns la locul tragediei.
Nici autoritatile nu au putut patrunde in zona imediat, deoarece doi pereti ai halei dezafectate, unde s-a produs accidentul, erau pe punctul de a se prabusi. Potrivit datelor oferite de specialistii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, echipa de muncitori care lucra la dezafectarea halei a "disparut" dupa accident, la fata locului ramanand doar victimele. La Uzina Vulcan, din zona Trafic Greu, s-au deplasat politisti ai Sectiei 18, acestia declansand o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs accidentul din hala dezafectata. Persoana decedata este soferul unui autotren, care participa la incarcarea de materiale de fier vechi din hala dezafectata. Cei patru muncitori lucrau la dezafectarea plafonului care l-a surprins sub daramaturi pe sofer. La ora inchiderii editiei, echipajele de salvare incercau sa scoata la suprafata victima, astfel ca inspectorii de la Inspectoratul de Munca nu puteau face vreo constatare la fata locului, zona urmand a fi inchisa si asigurata. Totodata, specialistii nu excludeau existenta a mai multe victime. Sosit la locul tragediei, ministrul Muncii Paul Pacuraru a declarat ca firma care se ocupa de demolarea halei este din Bragadiru si apartine unui cetatean de origine araba. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.