Impovarat de harul "Dumnezeirii", pogorat asupra sa prin cablul microfonului "cucerniciei" sale Laurentiu Streza "ot" Sibiu, Capitanul celor 75% din 45% a mers in Parlament pentru a raspandi cuvantul "Domnului"! Asta, dupa ce predicase vesel, in Cate
Impovarat de harul "Dumnezeirii", pogorat asupra sa prin cablul microfonului "cucerniciei" sale Laurentiu Streza "ot" Sibiu, Capitanul celor 75% din 45% a mers in Parlament pentru a raspandi cuvantul "Domnului"! Asta, dupa ce predicase vesel, in Catedrala din Sibiu, cu sufletul la credinciosii mai "saraci cu duhul" decat domnia sa, care a fost mereu plin de duh si inspiratie divina! Ca atunci cand l-a blagoslovit, cu milostenie, pe un jurnalist, cu numele de botez preacrestin: "Gaozar"! Sau cand, ingrozit de pacatele originare ale Evei si de pilda infioratoare a Sodomei si Gomorei, traind in postire si abstinenta, sub inspiratia vreunei "sfinte" Elena (a nu se confunda cu Elena de Constantinopol, Sfanta celebrata de crestinatatea ortodoxa pe
21 mai), s-a adresat cu atata piosenie, pe 19 mai, unei umile fiice a Domnului, cu milostiva zicere sihastra: "Pasarica"!

Unii romani or fi fost mirati de "Dumnezeirea" Capitanului, intamplata, asa, deodata, dupa referendumul din
19 mai, ca semn al gratiei divine! Caci, asa cum il cita Evenimentul zilei din 27 mai, Capitanul s-a milostivit de noi si ne-a grait: "Poporul roman a exprimat vointa lui Dumnezeu, pe
19 mai"! Amin, Capitane! Dragi credinciosi, sa nu credeti ca "Duhul Sfant" s-a pogorat asupra sa abia de Rusalii, pe 27 mai 2007! Capitanul era un cucernic cu mult inainte de aceasta data! Conform Rador, la
15 noiembrie 2004, pe preafericitul post de televiziune TVR 2, la "Elector 2004", ne-a impartasit din sfintenia vietii sale de familie:

"(...) Ar trebui sa ma vada cineva acasa intre cele trei sfinte ale mele, sotia si cele doua fete." Sacra zicere sihastra "Pasarica" a fost rostita de evlaviosul Capitan in chiar prezenta uneia dintre "cele trei sfinte" de "acasa"! Bineinteles, sfanta, cufundata in rugaciune, nu a avut nici o reactie la cuvantul Capitanului!
Ingroziti de blasfematoarea creatura a Necuratului de la Antena 1, inarmata cu unealta Pierzaniei si a Gheenei, un telefon mobil, Capitanul si sfanta sa s-au refugiat in binecuvantatul salas al automobilului personal. Nu inainte de a smulge unealta Dracului, pentru a o livra preacucernicilor SPP-isti, pentru o miruita exorcizare! Cucernicia SPP-istilor, din aceeasi stirpe divina cu cea a cuviosului Laurentiu Streza, nu a putut infrange puterea Necuratului si unealta Pierzaniei ni s-a intors noua cu teribila afurisenie a Capitanului, aruncata ca o anatema in capul pierdutei fiice a Domnului, Andreea Pana: "Tiganca imputita"!

Sfanta, in dreapta Capitanului, a chicotit cu piosenie la vorbele lui: "Cred ca asta o sa fie stirea!" "Credinciosii" romani s-au imbulzit pe site-ul Capitanului sa intareasca afurisenia lui Mesia al lor adresata "tigancii". Inteleptii de la GDS, cucernica Mungiu, multime de "civili" ai neamului si alti "prelati" ai cuvantului ales, in slujba adevarului crestin, asemeni frescelor electorale si tablourilor votive, care il infatisau pe Capitan, cu mainile la urechi sau la ochi, n-au vazut, n-au auzit nimic! S-au cufundat in rugaciune, rupti de lumea materiala si neasteptand de la Capitan decat alinarea "Duhului" sfant, nu arginti, nu sedii si locasuri amenintate de "necredinciosi" (sau infideli, dupa gust), nu straie de ambasadori, nu programe "civile" pe bani grei, ci doar alinare sufleteasca! Tiii! Abia acum m-am prins ce insemnau imaginile cu Basescu tinandu-si mainile la ochi si la urechi! Un fel de:
"Ba, gata! De azi, nu mai vedeti si nu mai auziti nimic"! Ptiu, ptiu, sa nu-ti fie de deochi, balaoachesule!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.