O femeie din Statele Unite a pus bazele unui sistem solar virtual, gasind solutia ingenioasa de a oferi spatii publicitare spre vanzare la pretul de un dolar per pixel, informeaza Mediafax. Dupa ce tanara americanca a elaborat un sistem solar virtual
O femeie din Statele Unite a pus bazele unui sistem solar virtual, gasind solutia ingenioasa de a oferi spatii publicitare spre vanzare la pretul de un dolar per pixel, informeaza Mediafax. Dupa ce tanara americanca a elaborat un sistem solar virtual, in care spatiul publicitar poate fi achizitionat la pretul de doar un dolar per pixel, companiile beneficiaza deja de posibilitatea de a-si face publicitate pe alte planete, desi va mai dura destul de mult pana cand vor fi posibile calatoriile spatiale. "Totul tine de imagine. Site-ul ForeverInSpace.com este prima pagina web unde companiile sau persoanele isi pot amplasa reclamele pe ce planeta doresc", a spus Natalie Smith, care a avut lansarea acestui sistem solar virtual si comercializarea de spatii publicitare in cadrul sau.
Consumatorii persoane fizice si companiile beneficiaza, in cadrul site-ului ForeverInSpace.com, de oportunitatea de a achizitiona un loc in Spatiu la preturi rezonabile, pretul minim pentru un loc fiind de 100 de dolari. Pentru a atrage vizitatori, Smith intentioneaza sa faca publicitate site-ului pe motoarele de cautare Google si Yahoo. Creatoarea ForeverInSpace.com, luand in calcul statisticile care arata ca oamenii sunt fascinati de ideea calatoriei in spatiu, se asteapta la un real succes al site-ului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.