In varianta sinuciderii, elevul Bogdan Costache, mort din dragoste pentru profesoara de romana Corina Vasile, a facut saltul in gol aproape fara sa lase urme. Si asta in timp ce in ghiozdan avea pentru Corina promisiunea de
a fi impreuna in vii
In varianta sinuciderii, elevul Bogdan Costache, mort din dragoste pentru profesoara de romana Corina Vasile, a facut saltul in gol aproape fara sa lase urme. Si asta in timp ce in ghiozdan avea pentru Corina promisiunea de
a fi impreuna in viitor.

Ancheta privind imprejurarile in care a murit tanarul de 18 ani Bogdan Costache, din prea multa dragoste pentru profesoara de romana Corina Vasile, a continuat ieri cu audieri de martori. Variantele avute in vedere de procurori inca de la inceputul cercetarilor sunt omorul, sinuciderea si accidentul, pana in prezent nefiind exclusa din calcul nici una. Totusi, "toate indiciile de pana acum sustin varianta sinuciderii", dupa cum ne-a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului Capitalei, procurorul Stefan Crisu. Anchetatorii continua insa sa incerce sa-i identifice pentru a-i audia pe acei martori care au declarat unei televiziuni centrale ca ar fi auzit cum Bogdan ar fi strigat: "Nu ma aruncati!". Cert este pana acum ca sotul "profei" a fost aproape scos din cercul suspectilor.

ULTIMUL BILET, O PROMISIUNE DE VIATA. In ghiozdanul lui Bogdan, pe care il avea asupra lui atunci cand a plonjat, dupa cum reiese din ancheta, procurorii au gasit un bilet destinat iubitei Corina. "Te iubesc Corinusu meu scump!!! Iti multumesc ca existi si ca ma iubesti. Intr-o zi vom forma o familie, iubito! Iti promit ca o sa te fac sotia mea, mama copiilor mei. Jo tem ma seri!" Biletul de dragoste contine promisiunea unui viitor impreuna. Acel "intr-o zi vom forma o familie, iubito!" poate indica faptul ca Bogdan se impacase cu ideea unei despartiri. Dar promitea sa fie doar una temporara. Deocamdata nu se cunoaste momentul in care a fost scris acest bilet si nici de ce pustiul nu l-a mai daruit totusi destinatarei, desi il scrisese clar in acest scop. Ne intrebam ce anume l-a determinat totusi pe Bogdan sa nu-si tina promisiunea intr-un fel fatal.

MAMELE AU VRUT SA-I DESPARTA. Mama si tatal lui Bogdan au fost reaudiati de procurori joi seara, prilej pentru acestia sa-si reconsidere pozitia initiala in care au negat existenta unei relatii de iubire intre fiul lor si profesoara. Din declaratia mamei, Gherghina, rezulta ca desi initial s-a impotrivit acestei relatii, ea a sfarsit prin a fi de acord de dragul fiului sau, chiar daca mama Corinei i-a cerut la un moment dat, telefonic, sa faca ceva sa-i desparta. Femeia n-a stiut decat despre una dintre intalnirile dintre fiul sau, amantul, si Dragos Vasile, sotul profei: "Stiu ca s-a intalnit cu sotul ei doar atunci cand el i-a gasit in casa. Asta mi-a spus mama ei." Imediat dupa ce l-a adus pe tatal copilului la locul unde s-a petrecut nenorocirea, sotul Corinei a disparut, potrivit declaratiei lui Nicolae Costache. Fugise cu sotia, de frica, in Parcul Herastrau.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.