Al doilea grup bancar din Israel, Bank Leumi, a raportat ca profitul net inregistrat in primul trimestru al acestui an a scazut cu 17,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, insa banca a beneficiat de castiguri substantiale de capital, relateaza
Al doilea grup bancar din Israel, Bank Leumi, a raportat ca profitul net inregistrat in primul trimestru al acestui an a scazut cu 17,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, insa banca a beneficiat de castiguri substantiale de capital, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. Leumi a inregistrat un profit net de 917 milioane sekeli (226,4 milioane dolari) in primul trimestru al acestui an, sub nivelul obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, de 1,112 miliarde sekeli. Totodata, banca israeliana a inregistrat castiguri de capital de 259 milioane sekeli in primele trei luni din 2007, fata de castiguri de 712 milioane sekeli obtinute din vanzarea de active in primul trimestru al anului trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.