Una dintre cele mai faimoase femei de la Hollywood a ajuns in Romania. Ivana Chubbuck, profesoara de actorie a Monicai Barladeanu, a lansat, ieri, in prezenta mai multor personalitati, cartea "Puterea actorului". Evenimentul, organizat de B1 TV si Quality Books, a avut loc la restaurantul "La Mandragora''. Ivana a creat "Metoda Chubbuck", care sta la baza carierei celor mai multi dintre actorii de succes de la Hollywood. In cei peste 20 de ani de cariera, Ivana i-a avut ca elevi pe Brad Pitt, Charlize Theron, Elisabeth Shue, Halle Berry, Kate Hudson si Jon Voight, Jim Carrey etc. Publicata in America in 2004, ''Puterea actorului'' a fost clasata saptamani la rand in primele 10 locuri in topul realizat de publicatia Los Angeles pentru cele mai vandute carti. In prezent, cartea Ivanei, tradusa in cateva limbi de circulatie internationala, este manual de studiu in numeroase colegii si universitati din Statele Unite.
''Fiecare actor stie ca descoperirea si intelegerea suferintei personale este o parte a procesului de interpretare. Diferenta dintre Metoda Chubbuck si cele din trecut este ca eu ii invat pe actori cum sa-si foloseasca emotiile pentru a castiga partida. Multi dintre actorii mei si-au insusit acest fel de a fi si in viata reala si au reusit sa se realizeze mai bine pe plan personal. Practic, se debaraseaza de tendinta de a se victimiza, asa cum o fac si pentru personajele de pe hartiea€¯, spune Ivana Chubbuck. Monica Barladeanu (Dean) se afla printre actualii studenti ai renumitei profesoare de actorie. Pana sa ajunga la Ivana, frumoasa actrita a studiat un an de zile cu alti profesori. ''E foarte greu sa gasesti un profesor foarte bun de actorie la Hollywood, pentru ca nu isi fac publicitate nicaieri. Am auzit de Ivana si i-am cautat cartea in librarii. Dupa ce am citit <

> am primit rolul din Lost", ne-a marturisit Monica. Ivana Chubbuck crede ca talentul si ambitia o vor ajuta pe eleva sa, Monica Barladeanu, sa ajunga printre cei mai bine cotati actori de la Hollywood.