O firma de pompe funebre din Slatina intentioneaza sa dea o lovitura a€žde moarte" concurentei mai mult sau mai putin loiale. Patronul ofera clientilor aflati la necaz posibilitatea de a contracta serviciile specifice domeniului ...pe dator
O firma de pompe funebre din Slatina intentioneaza sa dea o lovitura a€žde moarte" concurentei mai mult sau mai putin loiale. Patronul ofera clientilor aflati la necaz posibilitatea de a contracta serviciile specifice domeniului ...pe datorie. Mai exact in rate. Intelegator cu rudele indoliate ce trebuie sa faca fata diverselor cheltuieli de inmormantare, administratorul Aurel Stoica a decis sa accepte intarzieri la plata transportului.  a€žMulte persoane nu au bani suficienti atunci cand au un deces in familie si in aceasta situatie acceptam sa asiguram transportul doar in baza unui avans, urmand sa primim intreaga suma in momentul in care clientii primesc ajutoarele de inmormantare" a explicat Stoica. Crestineasca si laudabila initiativa, mai ales daca firma va oferi si oarece reduceri de pret pentru familiile mai nevoiase. Pana una-alta, Aurel Stoica s-a gandit ca n-ar strica sa puna la dispozitia doritorilor un autoturism de lux marca Mercedes, placat cu inox pe dinauntru si lung de vreo 6 metri, cu pret a€žde catalog" de 50.000. Euro. Transportul cu limuzina va costa intre 300 si 700 de lei, in functie de distanta. Rate, rate, da` ultimul drum e pe bani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.