Marti, 29 mai, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat postul de televiziune Antena 1 cu suma de 2.500 lei pentru publicitate mascata facuta companiei Romtelecom, anunta Mediafax. Conform CNA, reclama a fost difuzata sub forma de "stire
Marti, 29 mai, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat postul de televiziune Antena 1 cu suma de 2.500 lei pentru publicitate mascata facuta companiei Romtelecom, anunta Mediafax. Conform CNA, reclama a fost difuzata sub forma de "stire" la Observatorul din 27 mai.
"Este o stire despre directorii Romtelecom, insa se prezinta oferta companiei", a declarat Attila Gasparik, precizand ca i se pare "publicitate pe fata". Reprezentantul Antena 1 a afirmat ca este o stire economica, facuta din informatiile detinute de postul de televiziune. Totusi, Rasvan Popescu, membru CNA, a afirmat ca motorul de la care a pornit stirea reprezinta doar un motiv pentru publicitatea mascata a companiei.
"Ni s-a spus ca se schimba cinci directori, dar apoi se prezinta oferta, nu este o stire economica. Trei sferturi din material sunt datele ofertei Romtelecom", a spus Popescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.