Dragos Seuleanu a fost ales in functia de presedinte interimar al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. Astfel, ieri, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a avut loc sedinta Colegiului de conducere, in cadrul careia fostul
Dragos Seuleanu a fost ales in functia de presedinte interimar al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. Astfel, ieri, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a avut loc sedinta Colegiului de conducere, in cadrul careia fostul presedintele CCIR, profesorul Victor Babiuc, si-a prezentat demisia din functie, din motive personale, arata un comunicat al Camerei.
La propunerea lui Babiuc, cu unanimitate de voturi, Dragos Seuleanu a fost ales presedinte interimar al CCIR. Potrivit celor afirmate, principalele sale obiective pentru perioada urmatoare vor fi intensificarea relatiei cu Camerele teritoriale (CCIT), "in spiritul unei deschideri totale si al unui dialog constructiv in vederea refaceriia unitatii sistemului cameral; pregatirea mediului de afaceri pentru accesarea fondurilor europene; pregatirea adunarii generale a membrilor CCIR in care va fi prezentat Raportul de activitate pentru anul 2006 si directiile prioritare ale sistemului cameral", releva comunicatul. Noul presedinte s-a angajat, de asemenea, ca CCIR sa apere, plecand de la prezumtia de nevinovatie, orice om de afaceri si companie atacate pe nedrept.
"In cei peste doi ani de zile in care a condus destinele CCIR, profesorul Babiuc a depus eforturi substantiale pentru promovarea mediului de afaceri romanesc peste hotare si a initiat o serie intreaga de proiecte menite sa consolideze sistemul cameral", incheie documentul CCIR.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.