"Colegiul de conducere al CCIR, la propunerea lui Victor Babiuc, l-a ales cu unanimitate de voturi pe Dragos Seuleanu ca presedinte interimar al Camerei", se arata intr-un comunicat al CCIR. In opinia noului presedinte interimar, demisia lui Victor B
"Colegiul de conducere al CCIR, la propunerea lui Victor Babiuc, l-a ales cu unanimitate de voturi pe Dragos Seuleanu ca presedinte interimar al Camerei", se arata intr-un comunicat al CCIR. In opinia noului presedinte interimar, demisia lui Victor Babiuc a fost, probabil, argumentata de faptul ca acesta dorit ca sefia Camerei sa fie preluata de cineva mai tanar, "dupa doi ani si jumatate care au fost foarte dificili datorita tensiunilor din sistemul cameral". "Eu am stabilit trei tinte importante: prima este sa restabilesc unitatea sistemului cameral, sa reduc tensiunile - ma voi stradui sa adopt deciziile prin consens si ma voi consulta cu presedintii de camere judetene, in al doilea rand voi apara comunitatea de afaceri si orice companie atunci cand este atacata fara argumente, si trei voi continua proiectul pe care l-am inceput in urma cu patru luni: campania de informare a oamenilor de afaceri pentru atragerea de fonduri europene", ne-a declarat Seuleanu. El a precizat ca nu s-a hotarat daca va candida la functia de sef al Camerei si ca si-a propus ca interimatul sa dureze cat mai putin. "Dorinta mea e ca aceasta alegere sa nu mai genereze tensiuni; de cinci - sase ani suntem in tensiuni. Eu nu mai vreau asa ceva", a mai afirmat Seuleanu.
Victor Babiuc se afla la conducerea CCIR din anul 2005.Dragos Seuleanu a fost vicepresedinte al CCIR si presedintele Sectiunii Comert-Turism a Camerei. El are o companie de consultanta si relatii publice, Effective Management Solutions. De asemenea, el a fost presedinte si director general al Societatii Romane de Radiodifuziune, pana in 2005. (G.R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.