Compania Avnet Technology Solutions, parte a grupului american Avent, a deschis un birou in Romania, fiind atrasa de potentialul de crestere al distributiei in industria locala IT, a declarat vicepresedintele firmei, Dieter Lott, citat de Mediafax. I
Compania Avnet Technology Solutions, parte a grupului american Avent, a deschis un birou in Romania, fiind atrasa de potentialul de crestere al distributiei in industria locala IT, a declarat vicepresedintele firmei, Dieter Lott, citat de Mediafax. Industria IT locala avanseaza cu 15-20% anual, in timp ce ritmul de crestere a distributiei in acest sector este dublu. Credem ca, odata cu deschiderea biroului din Bucuresti, Avnet isi va consolida pozitia in Europa de Est in domeniul distributiei IT", a spus Lott.
Acesta a adaugat ca economia Romaniei este in plina dezvoltare, PIB avanseaza de la an la an, in timp ce volumul investitiilor directe a consemnat in ultimii ani o crestere semnificativa. "Credem ca experienta acumulata pe alte piete din Europa Centrala si de Est, cum ar fi Polonia sau Slovacia, ne va ajuta sa avem acelasi succes si pe piata romaneasca. Cererea de servicii cu valoare adaugata in domeniul IT este in continua crestere in Romania si vrem sa nu pierdem aceasta oportunitate", a mai spus Lott. Avnet este unul dintre cei mai mari distribuitori internationali de componente electronice, componente pentru calculatoare personale, solutii si servicii tehnologice, cu peste 250 de locatii care deservesc 70 de state. Grupul distribuie produsele mai multor furnizori de componente electronice si producatori de calculatoare si subsisteme integrate destinate companiilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.