Harghita. A spart cutia milei

Un barbat de 31 de ani din Miercurea-Ciuc este acuzat ca a spart cutia milei din Catedrala Franciscana de la Sumuleu si a furat donatiile credinciosilor, in lei si in valuta, care insumau 60.000 de lei, facute cu prilejul pelerinajului de Rusalii.

Potrivit MEDIAFAX, presupusul hot a fost prins de un calugar franciscan, cind incerca sa fuga, avind asupra lui un rucsac plin cu bani, bancnote ascunse in lenjeria intima si in sosete.

Brasov. Casa de 200.000 de euro de la CJ

Consiliul Judetean Brasov a aprobat marti alocarea a 200.000 de euro pentru construirea unui imobil pentru un cioban din Ghimbav, pe a carui proprietate urmeaza sa fie amplasata viitoarea pista a Aeroportului International Brasov-Ghimbav. Toader Nicolae detine o proprietate de 58.000 de metri patrati, unde are o stina si un imobil, pe care a cerut despagubiri de 350.000 de euro sau construirea unui imobil identic cu al sau.

Constanta. Sosea de centura de 22 de kilometri

In toamna acestui an va demara construirea soselei de centura a municipiului Constanta, ce se va intinde pe o distanta de 22 de kilometri. Autostrada va avea patru benzi de deplasare si doua de urgenta si va strabate terenul arabil pe traseul Ovidiu - Poiana - Valu lui Traian - Cumpana - Lazu - Agigea, asa cum a precizat Jean-Paul Tucan, directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta.