Rima e aproape intamplatoare, expeditia lui la Istanbul nu. Lucian Mandruta (foto), prezentatorul Observatorului Antenei 1, organizeaza o expeditie cu velierul la Istanbul. "Mergem sa demonstram ca se poate, fara mult antrenament si fara o ambarcatiu
Rima e aproape intamplatoare, expeditia lui la Istanbul nu. Lucian Mandruta (foto), prezentatorul Observatorului Antenei 1, organizeaza o expeditie cu velierul la Istanbul. "Mergem sa demonstram ca se poate, fara mult antrenament si fara o ambarcatiune de lux, sa te bucuri de Marea Neagra, asa cum n-o vezi de pe tarm. Mergem intr-o mica aventura, sper, cu o multime de prieteni", declara el. Expeditia se va desfasura incepand de la 7 iulie pe traseul Eforie Nord - Varna - Burgas - Istanbul. TURISM ECOLOGIC. Mandruta si-a deschis emailul pentru cei care vor sa-l insoteasca. Puteti scrie la lucian.mandruta@antena1.ro. "Incercam in felul acesta sa promovam turismul ecologic (barca cu care mergem e cu panze) si dezvoltarea industriei nautice in Romania. Litoralul nostru e limitat, il stim cu totii si poate ca am vrea sa ne dam banii de concediu in alta parte. Insa cu o mica investitie intr-o barca, o vacanta in Romania poate redeveni o tentatie si pentru clasa de mijloc", crede vedeta Antenei 1. Velierul expeditiei poate fi admirat in Piata Constitutiei, pana la sfarsitul acestei saptamani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.