Intrebarea zilei: Cum comentati decizia de inchidere a rafinariei Arpechim pentru neindeplinirea unor conditii de mediu?

Astept raspunsurile dvs. la e-mail turcescu@cotidianul.ro sau direct pe web, la www.cotidianul.ro/turcescu

Va multumesc.

Robert Turcescu, director editorial Cotidianul

Intrebarea de ieri: Considerati ca varianta unui guvern PSD cu Mircea Geoana premier reprezinta o iesire din criza politica?

Dan_Bruma (WEB)

Pai cu cine isi face Geoana majoritatea parlamentara? Geoana nu are decit sa sustina un guvern cu premier liberal. Nu cred ca liberalii vor lucra intr-un guvern condus de un PSD-ist.

Pie (WEB)

Consider ca un guvern PSD este singurul care se poate baza pe sprijinul unui procent important din Parlament. Insa, daca guvernul Tariceanu se bucura de sprijin PSD, in cazul unei motiuni de cenzura care va duce la caderea guvernului Tariceanu, PNL nu poate sustine nici declarativ, dar nici faptic un guvern PSD.

Boogdan (WEB)

Ar fi bomboana de pe coliva. Marele premiu primit de Geoana pentru inteleapta conducere a partidului spre dezastrul de la referendum. Si triumful socotitorului Hrebenciuc.

maria_popa (WEB)

Nu va fi o iesire din criza, dar cel putin cineva isi va asuma guvernarea! Ce avem acum e un guvern de liberali, ghidat si condus insa din spatele cortinei de PSD-isti care lasa sa treaca legile care le convin in forma care le convine si opresc tot ce nu vor sa treaca!