Edina Gallovits, turul 2 la Roland Garros! Romanca Edina Gallovits s-a calificat ieri in turul 2 la Roland Garros! Ea a invins-o pe rusoaica Vasilisa Bardina cu 6-0, 4-0, abandon, si va juca, in turul 2, cu Shahar Peer (Israel), cap de serie num
Edina Gallovits, turul 2 la Roland Garros! Romanca Edina Gallovits s-a calificat ieri in turul 2 la Roland Garros! Ea a invins-o pe rusoaica Vasilisa Bardina cu 6-0, 4-0, abandon, si va juca, in turul 2, cu Shahar Peer (Israel), cap de serie numarul 15, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-3, de Kaia Kanepi (Estonia). Pentru aceasta calificare, Gallovits va primi 35 de puncte ATP si un cec in valoare de 23.280 de euro. Ea reuseste astfel cea mai buna performanta a sa la Roland Garros.  Inter Milano insista pentru transferul lui Cristian Chivu Oficialii clubului Internazionale Milano au facut o noua oferta pentru achizitionarea jucatorilor echipei AS Roma Cristian Chivu si Amantino Mancini. Pentru cei doi, Inter ofera 10 milioane de euro, pe fundasii Walter Samuel si Fabio Grosso, plus cedarea definitiva a lui David Pizarro.  STEAUA. Pus pe lista de transferuri, Cyril Thereau este dorit de gruparea belgiana FC Bruges, insa o piedica in calea transferului o reprezinta pretul cerut de patronul "ros-albastrilor", Gigi Becali. "Eram dispusi sa oferim 1,5 milioane de euro. Ulterior, Steaua a insistat pentru 3 milioane de euro. In aceste conditii, jucatorul este prea scump", a declarat managerul sportiv al celor de la Bruges, Luc Devroe.  TINERET. Echipa nationala de tineret, pregatita de Emil Sandoi, va debuta maine, la Brest, in calificarile pentru turneul final al CE, editia 2007-2009, urmand sa joace in compania Frantei. Reprezentativa U19, pregatita de Florin Cheran, a plecat ieri in Elvetia, acolo unde va disputa meciurile de calificare pentru turneul final al CE, editia 2006-2007.  "U" CRAIOVA. Conducerea Universitatii Craiova a admis ca Florin Balan, reprezentantul firmei de echipamente sportive "Errea", ar putea deveni presedintele gruparii din Banie. "Este un apropiat al clubului. Pana la sfarsitul acestei saptamani sunt sanse mari sa fie numit intr-o functie importanta. Ne va ajuta foarte mult, pentru ca are legaturi importante in afara tarii", a declarat unul dintre oficialii Universitatii.   DINAMO. Antrenorul campionilor, Mircea Rednic, va fi prezent la turneul de la Toulon, destinat jucatorilor Under 21. "Sper sa gasesc acolo ceea ce ma intereseaza. Sunt jucatori care mi s-au prezentat, tineri, necunoscuti, care evolueaza in campionate puternice din Europa", a declarat tehnicianul "cainilor". Rednic a spus ca e interesat si de alte achizitii: "Am spus ca mi-l doresc pe Florin Bratu. La fel si pe Marius Niculae. In ceea ce priveste o revenire a lui Zicu, nu spun decat ca m-ar bucura". UTA. Oficialii aradeni se grabesc sa mareasca, in cazul transferului brazilianului Elton, capacitatea stadionului. Daca aceasta tranzactie va pica, aradenii il asteapta pe Gabi Bostina. "Am discutat, dar, deocamdata, s-a amanat luarea unei deciziiì, a declarat unul dintre principalii finantatori ai aradenilor, Ion Sandu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.