Omniasig intra pe pensii private Omniasig intentioneaza sa investeasca zece milioane de euro pe piata romaneasca de pensii private, avind ca obiectiv sa se plaseze, pina la finele acestui an, intre primii trei administratori de fonduri


Omniasig intra pe pensii private Omniasig intentioneaza sa investeasca zece milioane de euro pe piata romaneasca de pensii private, avind ca obiectiv sa se plaseze, pina la finele acestui an, intre primii trei administratori de fonduri de pensii, pe segmentul pensiilor obligatorii administrate privat, a declarat directorul Omniasig Pensii, Cristina Nitescu. Compania vizeaza o cota de 10% pe piata pensiilor private.

Produsul zilei

Cardul de credit Visa Gold oferit de Banca Transilvania ofera o perioada de gratie de 50 de zile valabila atit pentru cumparaturi, cit si pentru retragere de numerar. Produsul permite achitarea facturilor la telefonie de la bancomatele BT, precum si folosirea cardului la orice comerciant din tara sau strainatate care are afisata sigla Visa. Internet Banking este oferit gratuit timp de sase luni.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.