Ne enerveaza Madalin Voicu, dar tare de tot, pentru ca nu deplange mai des situatiile penibile din abundenta in care se complace "amicul" sau din perioada comunista, Irinel Columbeanu.  Ne enerveaza televizoristul Luis Lazarus. Baiet
Ne enerveaza Madalin Voicu, dar tare de tot, pentru ca nu deplange mai des situatiile penibile din abundenta in care se complace "amicul" sau din perioada comunista, Irinel Columbeanu.  Ne enerveaza televizoristul Luis Lazarus. Baietasul asta chiar se crede de la FBI atunci cand incepe sa se ocupe de un caz.  Nici nu stiti cat ne poate enerva sotul sotiei sale, pe numele sau Turcan. Valeriu Turcan. E atat de plin de el, incat crede ca e cel mai tare din parcare.  Ne enerveaza chestia asta cu Romania, lada de gunoi a Europei. Iata cum "vrea" italienii sa ne bage niste gunoi proaspat in tara. Suntem cu ochii pe Korodi Attila, ministrul Mediului. Ai grija, batrane, cum pui piciorul, ca nici Sulfina nu ne era prea simpatica!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.