O seara absolut speciala a pregatit Antena 1 telespectatorilor sai, duminica, 3 iunie. In prime-time debuteaza doua emisiuni. Prima e un spectacol "in serial", iar a doua e un show de muzica lautareasca.


Eduard Leanca, baietelul nev
O seara absolut speciala a pregatit Antena 1 telespectatorilor sai, duminica, 3 iunie. In prime-time debuteaza doua emisiuni. Prima e un spectacol "in serial", iar a doua e un show de muzica lautareasca.


Eduard Leanca, baietelul nevazator cu voce de aur, Ana Maria Tomoioaga, Andreea Murgu si Mario Galatanu sunt cele patru mici vedete care au furat inimile telespectatorilor si care, din 3 iunie, de la 20:30, vor avea propriul show de divertisment. Pepe, Aurelian Temisan, Dan Teodorescu si Laurentiu Duta vor fi pe rand "ajutoarele" lor. In show-ul "Baby varietati" se va canta 100% live, asa ca Pepe si Edi, prezentatorii primei emisiuni, au repetat timp de cateva saptamani piesele pe care le vor canta in emisiune. "Eu si cu Edy ne cunoastem de ceva vreme pentru ca l-am mai avut invitat in emisiunea «Folclorul contraataca» si stiam cat este de talentat, am izbucnit in lacrimi cand l-am auzit interpretand una dintre melodiile mele. Invata masurile si notele melodiilor inca de la prima intrepretare, ceea ce e o performanta extraordinara si pentru un adult", spune Pepe.
Si tot duminica, 3 iunie, de la ora 20:30, la "Baby varietati" telespectatorii Antenei 1 vor asista la un alt duet special: Oana Zavoranu si Pepe vor interpreta live o melodie in prima auditie.


MULTE SURPRIZE. In cadrul show-ului vor fi invitati speciali, muzica live, farse, dans, intamplari trasnite din copilaria personalitatilor invitate, hohote de ras, umor si multe, multe surprize, printre care si aceea ca... Edi are sanse sa vada. Prima editie "Baby varietati" va fi prezentata de Edi Leanca si Pepe. Filmarile pentru show s-au desfasurat mai devreme decat era preconizat pentru ca Edi a primit o veste de-a dreptul fantastica: un medic roman, dar care traieste in Statele Unite ale Americii, s-a aratat mai mult decat dornic de a-i efectua o operatie cu celule stem, operatie ce ar putea sa-i redea micutului macar o parte din vedere. Operatia, dar si alte costuri  suplimentare ale tratamenentului vor fi suportate de un important om de afaceri din Romania, care a facut anuntul la finalul primei editii de la "Vreau sa fiu mare... vedeta", prin vocea Mihaelei Radulescu.


"Mahala Rai Banda" canta la Antena 1 "Taifunul din Clejani-Mahala Rai Banda", spectacolul de muzica lautareasca difuzat la Antena 1, duminica, 3 iunie, de la ora 22:30, este un proiect-experiment  semnat de regizorul Dan Paduraru, omul din "spatele" grupului "Divertis". "Mahala Rai Band... o noua comoara muzicala din est", dupa cum ii caracterizeaza Daily Telegraph (dupa prezenta acestora la Radio BBC sau in topul "World Chart Europe"), apar pe ultima compilatie Budha Bar si chiar pe coloana sonora a filmului "Borat". Acest proiect inedit va fi o emisiune-spectacol de muzica lautareasca, o combinatie extraordinara de muzica de taraf si fanfara, prezentata de Toni Grecu de la Divertis.
Formatia "Mahala Rai Band" sau "Taraful domnesc
de cartier"  ("rai" in tiganeste inseamna "nobil, domn", iar mahala-cartier) a fost invitata intr-o emisiune Divertis acum 5 ani si tot ei au compus muzica pentru emisiunea Animat Planet.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.