Rapid nu abandoneaza tratativele cu Loti, desi acesta este reticent fata de Copos dupa ce patronul Rapidului nu s-a prezentat la ultima lor intilnire.

Plecarea lui Razvan Lucescu face din nou din Rapid un club „neguvernabil". Numele noului antrenor este inca necunoscut si variantele serioase sint din ce in ce mai putine. George Copos insista pentru Laszlo Bölöni, desi chiar patronul Rapidului a fost cel care a gafat in relatia cu mofturosul tehnician. La ultima sosire in tara a franco-maghiaro-romanului, acesta a stabilit o intilnire cu George Copos, dar patronul Rapidului nu s-a prezentat! La inceputul acestei saptamini, fostul vicepremier l-a insarcinat pe Grigore Sichitiu sa ia legatura cu Bölöni pentru a se relua discutiile, insa misiunea directorului sportiv este extrem de dificila. Pe linga comportamentul lui Copos, opozitia categorica a familiei antrenorului de a reveni in Romania este un alt motiv serios pentru care Rapid ar trebui sa se mai gindeasca si la alt antrenor. „Vom face toate eforturile pentru a aduce la echipa cel mai bun antrenor, probabil unul strain. Avem nevoie de o schimbare. Eu personal ii multumesc lui Razvan pentru tot ceea ce a facut si sint convins ca ne vom mai intilni in Giulesti, dragostea visinie nu se uita", a declarat George Copos pe blogul sau, precizind ulterior ca „m-am intilnit cu Mircea Lucescu pe care il apreciez foarte mult si trebuie sa recunosc ca i-am facut o oferta. O oferta la care se gindeste foarte serios". Replica lui Lucescu a fost seaca: „Am luat-o ca pe o gluma".

Portugalia si Spania sint alte doua campionate in care Rapid cauta variante pentru inlocuirea lui Razvan Lucescu. Fostul antrenor al Leiriei si colaborator al lui Mourinho, Vitor Pontes, a fost deja contactat. Acesta nu a antrenat insa in ultimul an, ocupindu-se de comentarii sportive la un post lusitan, TV Sport. Si din Romania vestile sint proaste: Vasluiul si Gloria Bistrita refuza sa mai discute cu giulestenii. Viorel Hizo, antrenorul moldovenilor, era favorit pina mai ieri la preluarea postului lui Razvan. Numai ca tergiversarile lui Copos l-au facut pe Hizo sa redevina reticent si sa fie la un pas de semnarea unui nou contract cu Vasluiul, pentru trei ani. „Vom avea un buget anual de 5 milioane de euro", a anuntat Adrian Porumboiu, care vrea la anul pentru Vaslui un loc in Cupa UEFA. Si Jean Padureanu a inchis orice comunicare in ceea ce priveste sosirea lui Ioan Ovidiu Sabau in Giulesti. „Domnul Copos nu ma poate influenta cu nimic pentru ca Sabau sa vina la Rapid. Si pentru Nelutu, din punctul lui de vedere, subiectul Rapid este inchis", a declarat Padureanu.

Vali Badoi a ales Steaua Nu numai antrenorul pleaca de la Rapid, ci si jucatorii cei mai importanti. Badoi a fost transferat ieri la Steaua, pentru 550.000 de euro. „Comunistul", asa cum ii spune Gigi Becali lui Copos fara ca acesta sa protesteze in vreun fel, a semnat actele si jucatorul de banda dreapta se va prezenta in Ghencea. Un alt fotbalist care a contat enorm pentru giulesteni, Zicu, asteapta decizia lui Inter, care vrea sa il dea la Sahtior Donetk. In ceea ce-l priveste pe Buga, acesta ar dori un contract in strainatate: „Nu vreau la Steaua, vreau sa joc afara. Dar daca George Copos se intelege cu Becali, ce pot sa fac? Cum sa mai stau la Rapid daca patronul nu ma mai vrea? Vrei, nu vrei, trebuie sa pleci".