Accesul publicului pe "Lia Manoliu" este permis intre orele 16:00 si 18:00, cand isi incepe recitalul trupa Simple, si dupa ora 19:00, Loredana. Iar in jur de 9 seara, ladies and gentlemen, Mister George Michael!


Organizatorii conce
Accesul publicului pe "Lia Manoliu" este permis intre orele 16:00 si 18:00, cand isi incepe recitalul trupa Simple, si dupa ora 19:00, Loredana. Iar in jur de 9 seara, ladies and gentlemen, Mister George Michael!


Organizatorii concertului din aceasta seara tin sa faca unele precizari cu privire la accesul spre stadion, restrictionarea traficului si altele. Deoarece George Michael a hotarat sa vina in Romania chiar in ziua concertului, dupa pranz, accesul pe stadion se face dupa ora 16:00 (si nu de la ora 13:00), pentru ca artistul sa poata face o ultima repetitie, chiar pe scena concertului. Traficul va fi restrictionat in perimetrul Maior Coravu - Mihai Bravu -   Vatra Luminoasa intre orele 12:00 si 23:00, dupa cum urmeaza:
Str. Tony Bulandra, intre rondul Maior Coravu si Str. Vatra Luminoasa, Str. Maior Coravu, intre Bd. Maior Coravu si rondul Maior Coravu, Bd. Pierre de Coubertin, intre intersectia Iancului si Str. Vatra Luminoasa. Traficul de pe Maior Coravu va fi deviat pe Strada Vatra Luminoasa, dar accesul riveranilor va fi permis in toate aceste zone.
Cu ajutorul Primariei Capitalei, transportul in comun va fi asigurat si dupa ora 23:00 in toate zonele importante ale orasului.

PRODUCTIE URIASA. Avand in vedere faptul ca George Michael este asteptat cu atata nerabdare de fanii din toata Europa, managementul artistului a hotarat implicarea unei productii uriase pentru concertele acestuia. Astfel, scena principala are o latime de minimum 50 m, o inaltime de aproximativ 25 m si o adancime de 25 m, iar interiorul scenei va fi prevazut cu etaje, unde vor fi membrii formatiei si backing vocals.
Tot aici vor fi amplasate cele mai ingenioase sisteme de ecrane cu leduri. Scena circulara din fata scenei principale va ajunge in interiorul publicului, la o distanta de 30 m. Vor fi 4.000 de ecrane cu leduri care compun scena, 2.000 de reflectoare, 150 de boxe, 40 de microfoane, 40 de chitare etc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.