"Am anuntat conducerea FRH ca ma pun la dispozitia nationalei. Mi-am dat seama ca au fost neintelegeri si o lipsa de comunicare la mijloc si ca, de fapt, tot ceea ce conteaza este interesul nationalei. Am decis de comun acord cu antrenorul Tadici sa
"Am anuntat conducerea FRH ca ma pun la dispozitia nationalei. Mi-am dat seama ca au fost neintelegeri si o lipsa de comunicare la mijloc si ca, de fapt, tot ceea ce conteaza este interesul nationalei. Am decis de comun acord cu antrenorul Tadici sa lasam deoparte tot ce a fost si sa urmarim doar interesul nationalei", a explicat Amariei, care a fost declarata in urma cu doua saptamani MVP-ul finalei Ligii Campionilor. "Sunt fericita ca revin la nationala dupa doi ani. Cred ca va fi o experienta placuta si sper sa ajut echipa, atat in meciurile de calificare cu Suedia, cat si la Mondiale. Ne dorim cu totii performanta pentru echipa nationala si sa urcam pe podium", a mai punctat handbalista care a castigat recent Liga Campionilor cu gruparea daneza Slagelse. "Important este interesul echipei nationale, iar antrenorii stiu cel mai bine de ce e nevoie pentru a-l atinge", a subliniat presedintele FRH, Cristian Gatu, in vreme ce antrenorul federal Remus Draganescu, unul dintre "mediatorii" conflictului, a spus ca se bucura pentru revenirea jucatoarei. "Sper sa se incadreze rapid in planurile tactice ale antrenorilor, pentru a putea ajuta echipa in dubla cu Suedia. Din punctul nostru de vedere s-au incheiat polemicile si trebuie sa ne apucam de treaba", a concluzionat Draganescu. Reamintim ca, in urma cu doi ani, in timpul cantonamentului de la Sighisoara, Carmen Amariei-Lungu si antrenorul Gheorghe Tadici au avut un schimb taios de replici, dupa care handbalista a parasit lotul tricolor si s-a intors la Cluj, anuntand FRH ca se retrage din echipa nationala. Conform programului FRH, Romania va pleca, vineri, spre Suedia, unde va juca duminica, la Uddevalla, de la ora 16.30, urmand ca returul barajului pentru calificarea la CM 2007 sa se desfasoare pe 9 iunie, la Rm. Valcea, de la ora 19.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.